Herfst: tijd van verandering

De herfst is een tijd van verandering, ze brengt een unieke sfeer met zich mee. De heerlijke geur van versgevallen bladeren, warme truien, en gezellige avonden bij de open haard, maken dit seizoen zo bijzonder. Het is een ideaal moment om je huis klaar te stomen voor de gezellige avonden en feestelijke bijeenkomsten.

Met de biologische schoonmaakproducten van ZOPPA kan je stappen zetten richting een duurzamere levensstijl. Onze afwasproducten werken net zo goed en zelfs beter dan de traditionele zepen. Bovendien zijn ze biologisch afbreekbaar waardoor ze niet schadelijk zijn voor het milieu. šŸŒ±

Dish Wish: een effectief en multifuctioneel afwasmiddel

Afwas doen is misschien niet de meest opwindende taak in het huishouden, maar het kan een stuk milieuvriendelijker en leuker worden. De Dish Wish is een handgemaakte solide afwaszeep die niet alleen je afwas laat glanzen, maar ook zacht aanvoelt aan je huid en fris ruikt.

Onze afwaszeep is niet het enige dat milieuvriendelijk is, ook de verpakking is duurzaam. Voor de zero-waste versie werken we samen met keramiste Mieke van M(i)E vanĀ mpunt.be die de leuke, herbruikbare potjes maakt voor ZOPPA. Is je afwaszeep leeg? Laat het opnieuw vullen. Zo gaan we samen voor zero-waste. De Dish Wish van ZOPPA gaat bovendien ook lang mee. Een kleine hoeveelheid is voldoende om je afwas schoon te krijgen. Je kan gemakkelijk doseren met een borstel (Dish Brush), natuurlijke loofahspons of vaatdoek.

Klantenbeoordelingen over onze dish wish

Sigrid
Read More
Propere afwas en frisse geur! Ik ben fan
Sara
Read More
Heeft een frisse geur en werkt goed!
Tamarah
Read More
Wat een fijn product! Het belangrijkste; een propere vaat als resultaat, en ook mooi meegenomen zijn de lekkere geur, de leuke vormgeving Ć©n het feit dat onze kindjes het op deze manier leuk vinden om de afwas te doen. Wij zijn fan!
Leslie
Read More
Wow!!!! This is amazing! I just bought it today and everyone in the house in impressed by how well it works and how great it smells! Thank you for such a great product!
Previous
Next

Biologische Wasnoten: een duurzaam en mild alternatief voor je wasmiddel

De herfstschoonmaak is het ideale moment om je kleerkast eens goed uit te pluizen en de nodige kledij te wassen. Met de biologische wasnoten van ZOPPA kan je je kleding op natuurlijke wijze wassen. Deze wasnoten zijn de schillen van de vruchten van de Sapindus Mukorossi-boom. Ze bevatten een natuurlijke stof die schuimende en reinigende eigenschappen bezit.

Gebruik van de wasnoten

  • Vul uw wasmachine zoals gewoonlijk, maar zonder wasmiddel.
  • Doe 4 tot 6 zeepnootschelpjes in het bijgevoegde katoenen zakje. Leg het tussen het wasgoed. Als je was erg vuil is, zal je een beetje meer schelpjes nodig hebben.
  • Je kan de wasnoten tot 4 keer hergebruiken. Laat ze terug drogen voor het volgend gebruik. Als ze geen schuim meer geven, kan je ze gelijk composteren.
  • Wasnoten zijn geurloos. Ze geven je was een neutrale frisheid. Wil je toch graag een specifieke geur, dan kan je een paar druppels etherische olie op de wasnoten doen. (10 druppels Love & Roses of Flower Power doen wonderen.

Insider tip: de magie van azijn

Azijn, vooral witte azijn, werkt als een natuurlijke wasverzachter. Het verzacht niet alleen je kleding, maar het helpt ook om ze schoon en fris te houden. Bovendien heeft azijn antibacteriƫle eigenschappen, wat handig is bij het verwijderen van geurtjes uit sportkleding.

Het gebruik van azijn als wasverzachter is niet alleen vriendelijk voor je kleding, maar ook voor het milieu. Het is biologisch afbreekbaar en laat geen schadelijke chemicaliƫn achter in het afvalwater. Daarnaast is het budgetvriendelijk.

Hoe te gebruiken:

Giet eenvoudig een half kopje azijn in het vakje voor wasverzachter in je wasmachine. Je zult merken dat je kleding zachter aanvoelt en die verfrissende geur behoudt. Net als bij de wasnoten kan je altijd enkele druppeltjes van onze etherische olieƫn toevoegen. Zo maak je ineens je eigen gepersonaliseerde natuurlijke wasverzachter.