Natuurlijke, handgemaakte soap bars

Ontdek de natuurlijke verzorging van Zoppa. Onze soap bars worden met zorg & liefde gemaakt in onze zeepziederij te Koningshooikt. Wij zijn overtuigd van de kracht van plantaardige ingrediënten. De oliën, maceraten, kruiden, bloemen en antioxidanten zijn afkomstig uit de biologische landbouw en vormen ideaal uitgebalanceerde combinaties voor onze zepen. Elk blokje bevat specifieke helende eigenschappen, zodat je huid gevoed, verzorgd en hersteld wordt. Ontdek jouw ideale match en geef je huid de aandacht die het verdient.

Welkom bij Zoppa

Al onze producten worden gemaakt met respect voor het lichaam, de natuur en het milieu – onze manier om van de wereld een meer ecologische en duurzame plaats te maken. We streven naar eenvoud en puurheid met onze kleinschalige milieuvriendelijke productie en verpakking.

Kom jij ook zeep maken?

Maak je eigen natuurlijke zeep tijdens onze maandelijkse workshops. Je leert er de basisprincipes van de cold process methode. We gebruiken biologisch geteelde oliën, natuurlijke kleuren en etherische oliën om je eigen unieke zeep te creëren. Schrijf je nu in voor een gezellige duik in de wereld van natuurlijke verzorging en ervaar zelf de voldoening van het maken van je eigen kwaliteitszeep.

Onze populairste producten

Waarom kiezen voor zoppa

Onze producten bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten en zijn palmolie vrij. We gebruiken geen chemicaliën bij het maken van onze zeep.

Onze verpakking is 100% plastic vrij en low waste. Wij gebruiken enkel herbruikbare materialen om verspilling te vermijden.

Voor de productie van onze zeep gebruiken we enkel vetten van plantaardige afkomst. Wij gebruiken geen dierlijke vetten.

Onze producten worden met liefde gemaakt. Noch het product, noch de ingrediënten zijn getest op dieren. We love animals!

Wat onze klanten vinden

Nele Van Driessche
Read More
Heerlijke zeep! Ruikt lekker, zelfs door het postpakket heen! Ook de etherische olie en shampoo-bar zijn aanraders. Het is fijn iets te kopen waarvan je weet dat het doordacht en met een hart gemaakt is. (PS: zijn uw kinderen geen stuk zeep meer gewoon wegens opgegroeid met douchegel: geef uitleg. 🙂 De puber in huis heeft de zeep laten liggen in een bakje water. En onze tienjarige heeft zich beziggehouden met een volledig stuk zeep op te wassen als tijdverdrijf. Duurt ongeveer een uurtje.)
Ruud Poppe
Read More
Ik ben helemaal fan van Zoppa! Thuis gebruiken we alleen nog maar deze shampoo bars, ze ruiken super lekker en mijn haar is er blij mee (dat van de kinderen ook). Ook de zepen zelf gebruik ik super graag. Ze geuren heerlijk natuurlijk. Ik wil niets anders meer!
Klaartje Ascoop
Read More
Superzeep! Zacht verzorgend en de geuren zijn zalig. Geen synthetisch spul maar echt met essentiële oliën en dat verschil voel je en ruik je. Ik hoef echt geen andere douchegels of shampoos meer, dus de plastic is ook uit de badkamer❤️🌿
Erika Thoonen
Read More
Lekker geurende, zachte en verzorgende zeepjes! Via een kerstkado ontdekt👍! Super verzending, bedankt voor de extra attentie.
Karolien Deploige
Read More
Zalige geuren en producten verpakt met heel veel liefde!
Juleke Coscoroba Cole
Read More
Lekker ruikende zepen. Allemaal mooi verpakt en ecologische en natuurlijke elementen.
Ellen Van den Wijngaert
Read More
Zalig zuivere zeep van Zoppa. Je geluksgevoel schiet al de lucht in als je je pakket ontvangt.
Lettice M
Read More
Ik ben echt fan van de shampoo van ZOPPA. ‘Deze shampoobar is echt fantastisch!’ denk ik elke keer als ik hem gebruik. Gaat super lang mee, schuimt lekker zonder dat er haren in blijven hangen en ik heb geen jeuk meer. Het beste is dat alles natuurlijk en homemade is.
Linda Bastiaensen
Read More
Vandaag voor de eerste keer etherische olie ontvangen van ZOPPA. Ik vond dat het pakketje een aangename geur had dus ik was al bang dat er een flesje stuk was gegaan tijdens het verzenden. Maar wat was ik aangenaam verrast. Het was net een geschenkje. Alles mooi verpakt in organza zakjes met gedroogde bloemetjes erbij en een stukje zeep. Alles veilig verpakt in zijdepapier. En de geuren...zalig.
Bennert Robberecht
Read More
Nog nooit zo'n lekker ruikend pakketje ontvangen. Stuk voor stuk lekker geurende én ecologische zepen! Mooi verpakt waardoor het ook perfect kan dienen als cadeautje.
Hanne Desmet
Read More
Geweldig!! De dames die ze verkochten, waren erg vriendelijk en grappig! De zepen ruiken zo lekker, ik wilde alles kopen. Heel mooi design ook en allemaal biologisch en made in Belgium. Ze gaf ons ook wat monsters, zo lief! Heel erg bedankt, ga zo door met het goede werk :).
Previous
Next

Kom jij ook zeep maken?

Ontdek de kunst van ambachtelijk zeep maken tijdens onze maandelijkse workshops. Je leert er de basisprincipes van de cold process methode met eenvoudige keukeningrediënten. We gebruiken biologisch geteelde oliën, natuurlijke kleuren en etherische oliën om hoogwaardige zepen te creëren. Schrijf je nu in voor een gezellige duik in de wereld van natuurlijke verzorging en ervaar zelf de voldoening van het maken van je eigen kwaliteitszeep.