Blog

Laat je inspireren door onze verhalen, tips en advies over ZOPPA en een natuurlijke verzorging voor je haar en lichaam. We delen graag onze kennis in de vorm van verschillende blogartikels en tonen jullie graag hoe onze producten werken en wat je ermee kan doen.

Kerst mini giftbox zeep

Tips voor de leukste kerstcadeaus

Weet je niet goed wat geven als kerstcadeau voor je geliefde of personeel? ZOPPA helpt je op weg. We hebben speciaal voor de gezelligste periode van het jaar een selectie samengesteld van originele cadeautips met een vleugje kerstsfeer.

Lees meer »

Tijd om te ontgiften

Februari is de ideale maand om eens volledig te ontgiften. Ga voor een volledig detox met onze nieuwe zoutzeep, Tiny Hamam. Deze exfoliërende zoutzeep zal je grondig reinigen, hydrateren, verkwikken en tegelijkertijd je huid de gelegenheid geven om goed te ontgiften.

Lees meer »

Herfst: de tijd van verandering

Dit seizoen is de ideale periode om je huis klaar te stomen voor de gezellige avonden en feestelijke bijeenkomsten bij je thuis. Met de biologische schoonmaakproducten van ZOPPA kan je je huis laten blinken en tegelijk stappen zetten richting een duurzamere levensstijl.

Lees meer »

Zoppa goes zero-waste

Ben je op zoek naar een zero waste afwaszeep? Ontdek dan onze nieuwe Dish Wish in een keramieken potje. Lees meer in dit blogartikel.

Lees meer »
Dag van de Aarde

Dag van de Aarde

Dag van de Aarde is voor ZOPPA een belangrijke feestdag en dat willen we vieren daarom krijg je bij elke bestelling een zaadbommetje. Zolang de voorraad strekt.

Lees meer »
Bloementuin Zoppa

ZOPPA Soap Garden

Er gaat niets boven het maken van natuurlijke producten met toevoegingen van eigen geteelde kruiden en bloemen. Maak kennis met de ZOPPA Soap Garden.

Lees meer »

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwigheden

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om meer leuke tips te krijgen en nieuwe producten te ontdekken.

Zoppa cadeaubon