Ontdek de leukste kerstcadeaus: tips en ideeën voor het perfecte geschenk!

Weet je niet goed wat geven als kerstcadeau voor je geliefde of personeel? ZOPPA helpt je op weg. We hebben speciaal voor de gezelligste periode van het jaar een selectie samengesteld van originele cadeautips met een vleugje kerstsfeer. Of je nu op zoek bent naar een kerstcadeau voor je vrouw, mama, vriendin, collega, of gewoon inspiratie nodig hebt voor betaalbare geschenken onder 20 euro, bij ZOPPA hebben we alles om je feestdagen speciaal te maken.

Cadeautip #1 : Mini bar - Limited edition

Een klein zeepje in een klein rond doosje, dit mini kerstcadeautje is perfect om zelf een adventskalender te maken of om een bestaande adventskalender zelf te vullen.

Het kan natuurlijk ook dienen als een gezellige verrassing op de feestelijk gedekte tafel. Een petit surprise met een persoonlijk tintje.

Cadeautip #2: SUPERSTAR - Limited edition

Speciaal voor de kerstperiode hebben we de SUPERSTAR ontwikkeld. Onze ‘kerstsoap on a roap’ brengt je meteen in de goede kerstvibes. De verfijnde kerstgeurcombinatie van vanille, kaneel & appelsien geven een hartverwarmend gevoel.

Je kan deze kerstzeep ook perfect in de kerstboom hangen, zo heb je er dubbel plezier van! Geniet van deze prachtige, welriekende kerstdecoratie.

Cadeautip #3: One night stand soap box

Een leuk klein kerstcadeautje als extraatje voor iedereen op het feest. Zo kan je de hele familie verrassen met een origineel geschenkje.

Dit compacte doosje bevat drie kleine zeepjes waarin een heerlijk lichaamszeepje, een praktisch scheerzeepje en een klein blokje Foam Fever shampoo. Alles wat je nodig hebt in één handige verpakking. Ook leuk om op bedden te leggen voor gasten tijdens de gezellige kerstweekenden.

Cadeautip #4 : Zoppagorgeous! Zoppatastic! For You! Giftbox

Je kan uiteraard altijd gaan voor de traditionele rond witte giftboxen. Kies zelf je giftbox uit op basis van je budget. Stel je eigen duurzame giftbox samen. De populaire ZOPPABOX bevat 1 zeep naar keuze, een zeephouder, een zeepzakje en een etherisch olietje. Een perfecte combinatie voor een luxueuze ervaring.

Cadeautip #5 : Light & Scent geurkaars

De geurkaarsen zijn terug! Gegoten in onze zeepziederij met koolzaadwas, een milieuvriendelijke en vegan oplossing voor de standaard bijenwaskaars. Kies uit vier unieke geuren die we ook in onze zepen gebruiken: Flower Power, Velvet Tiger, Bossa Nova en Love ‘n Roses. Creëer een unieke, hartverwarmende geur in huis.

Dit is het ideale kerstcadeau voor iedereen!

Met deze sprankelende cadeautips wordt het geven van geschenken dit jaar een feest op zich. De zoektocht naar het perfecte cadeautje voor je geliefde, vrienden of collega’s wordt moeiteloos en vreugdevol met onze unieke selectie. Maak van de feestdagen een onvergetelijke ervaring voor iedereen om van te genieten. 🎄✨